01/06/2018

Stagiair Design

Alrec ontwerpt, ontwikkelt en produceert producten en diensten op het gebied van In-store Communicatie. Samen met ontwerpstudio’s in Engeland, Frankrijk en Polen werken we voor de grotere merkfabrikanten zoals Google, HP, Samsonite, Husqvarna en vele anderen.
Op de veelzijdige en dynamische ontwerpstudio in Nederland bieden we, vanaf 1 september 2018, een plaats aan voor een stagiaire.
 

De producten van Alrec zijn te vinden in heel Europa, voornamelijk winkeldisplays, shop-in-shop systemen, en brandstores, die het product of merkbeeld van onze klanten op de winkelvloer helpen beter te presenteren. Binnen de ontwerpafdeling wordt de vraag van de klant vertaald naar mogelijke oplossingen. In sommige gevallen is de vraag van de klant duidelijk geformuleerd in een concrete briefing en wordt er op de ontwerpafdeling een display ontworpen die het product of merk (en wat er zo uniek aan is) op een mooie en attractieve manier presenteert. Voor andere klanten treedt Alrec op als een “InStore Marketing adviseur” en wordt er op de ontwerpafdeling bedacht hoe en met welke Point-of-Purchase-producten (POP) de producten van de klant het beste op winkelniveau kunnen worden gepositioneerd. In alle gevallen is een attractief design, passend bij de merkwaarden van onze klant, en een aansprekende en duidelijke communicatie over de unieke eigenschappen van het merk of het product van onderscheidend belang. De stagiair zal op de ontwerpafdeling meewerken aan lopende projecten voor klanten, waarbij hij gekoppeld zal zijn aan één of meerdere ontwerpers.

Contact information:
Arno Vrijman
0297 291058
arno.vrijman@alrec.com

This site uses cookies. By continuing browsing this site you are agreeing to use of cookies.